Berlin Marathon 2015

Hvert år i september stenges flere av Berlins mest kjente gater. Da arrangeres nemlig et av verdens mest populære maratonløp. Berlin Marathon har holdt det gående siden 1973 og årets er derfor det 42. av det prestisjefylte løpet.

Berlin Marathon er virkelig et av de største Marathonstevnene i verden. Sammen med London er det det største i Europa, og hele sju verdensrekorder har blitt satt i Berlin, sist både i 2013 og 2014. Det er ingen grunn til at det igjen blir satt ny rekord allerede i september.

Første mann under 2 timer og 3 minutter

Selv om det ble satt verdensrekord både i 2011 og i 2013 under Berlin Marathon, er det fjorårets fantastiske løp av Dennis Kimetto som ser ut til å være løpet alle husker. Ikke rart, for Kenyanerens tid var på imponerende 2.02,57. Den gamle rekorden var av landsmannen Wilson Kipsang på 02.03,23. I dameklassen vant etiopiske Tirfi Tsegaye på tiden 02.20,18. Også en imponerende tid, men forrige gang kvinnene satte verdensrekord i Berlin var helt tilbake i 2001. Den gang løp japanske Naoko Takahashi på 2.19,46. Har du noen gode formeninger om hvem som vinner årets Berlin Marathon, kan dine tips være en god kombinasjon sammen med hva bookmakerne tror før startskuddet går i Berlin 27. september. Betsafes eksperter har vært veldig treffsikre de siste årene.

Fortsatt ledig plasser

En god nyhet for deg som har trent hardt i hele vinter er at det fortsatt er mulig å melde seg på i årets Berlin Marathon. Gå inn på hjemmesiden til arrangøren og meld deg på, for før du vet ordet av det kan det være helt fullt. Selv om det er slitsomt å løpe maraton, kan du jo også ta turen sammen med gode venner og nyte en flott kveld med herlig mat og drikke i Berlin sammen med dine venner, etter å ha løpt 42 kilometer – og det med god samvittighet.

Post Info

Back to top ·