Høstens favorittløpesko

2563821-running

Høsten kommer med mange nyheter på løpeskofronten, og da gjelder det å skaffe seg ett av de beste løpeskoparene som er å oppdrive. De har forbedringer fra forrige sesong, noe som gjør at man kan legge ut på tur i skog og mark med en herlig løpefølelse i de nye skoene. Da er det ingenting i veien for at du kan få mange herlige løpeturer utover hele sesongen.

Blant høstens topp 3-modeller i skoverdenen, finner vi Pumas nye hybridmodell Complete Thiella XCR. Dette er en løpesko med svært god passform, og som virkelig sitter godt på foten. I tillegg puster den godt, slik at den aldri føles klam på foten. Den passer utmerket til løping på asfalt og i lett terreng.

Den neste modellen som fortjener god omtale, er New Balance sin løpesko 871 GR. Den har god passform og god snøring, og en fin demping som egner seg godt i terrenget. Designet er kanskje mest utformet for herrene blant oss, men så skal jo også de ha noe som passer best for dem!

Den siste blant topp 3-modellene er Nike Air Zoom Speed Blade GTX. Dette er en flott sko med god snøring og som føles lett og god på foten. Den er vannavstøtende og har en såle med godt grep på underlaget. Derfor passer den også på føre med snø og is.
Alle disse løpeskoene ligger omtrent midt på treet når det gjelder priser på kvalitetssko. Prisen er ikke urimelig i utgangspunktet, men hvis du vil skaffe deg et av disse herlige parene med løpesko til en enda hyggeligere pris, kan du surfe innom Actioncoupon. Der vil du finne mange gunstige rabattkoder som gjør at du kan få rabatterte priser på ett av disse skoparene. Og det gjør vel ingenting å få supersko til en litt rimeligere penge?

Post Info

Back to top ·